Forslag til selskabsmenu

Menu foreslag

foreretter

Røget og saltet laks - sprødt rugbrød - syltede agurker - syrlig salat - dild mayonaise

Luftørret skinke - syrlig salat - rødvins bagte tomater - ristede solsikkekerner - olivenolie - revet vesterhavs ost​

bagt hvid fisk - små ristede grøntsager - smørsauce - urter 

hovedretter

kalve culotte - små kartofler - skovsvampe - timian gulerødder - rødvinssauce

unghanebryst - perlebyg - sprødt serrano skinke - små løg -  porrer - urtefløde sauce

oksefilet - små kartofler - årstidens grøntsager - smør ristet spidskål - svampe sauce

brasserade (læs under brasseriet) 4 slags kød, 2 slags salater, svampe, majskolber, 2 slags dressinger, oliven, crutons og feta

228,-

Desserter

jordbær cheesecake -  jordbæris - brændt marengs - revet chokolade

bagt alaska - chokoladebund - mango sorbet - brændt marengs - brombær sirup​​

​is buffet med jordbæris - chokoladeis - vaniljeis - vafler - skum - flødeboller - krymmel

natmad​

pølse brasserade, rød og brun frankfurter i griller ved buffeten eller ved bordene.

tilbehør: brød, ketchup, sennep, remoulade, rå løg, ristede løg og syltede agurker

osteplanke

forskellige slags oste m. syltetøj - oliven - brød - pesto 

Følg med på Facebook​

Syrenvej 2, Hou, 9370 Hals

27638205

raalingen@raalingen.dk